Dublin

En överraskningsresa till Dublin är nu på sin slutraka. Vi (jag, H och mamma) har varit i dublin på ett förlängt veckoslut och firat mamma som fyllt 50! Detta var en överraskningsresa så mamma fick först på flygfältet veta vart vi skulle. Gissa om hon blev glad! Hon älskar Dublin!

Vi har ätit, shoppat och varit på utflykt!

Måndag

Jasså, var det då dags att göra ett nytt försök att blogga. Orsaken till varför jag har valt att börja blogga är främst för mig själv. Kommer skriva min gradu under våren, och har bestämt att jag verkligen vill dokumentera arbetsprocessen och få skriva av mig om annat nu och då. Då jag skrev mitt slutarbete i Novia till Socinom gick vi igenom en liknande process som tidvis var jobbig men också rolig. Därför vill jag kunna få avreagera mig lite under graduprocessen som ändå skrivs ensam. 

Måndag. Måndag innebär ofta mycket jobb, men ändå skönt att kunna komma igång med veckan. Den här måndagen har såhär långt inneburit träning i gymmet, lite tentläsning och just nu borde jag verkligen skriva på en artikel. Senare ikväll blir det jobb ,längtar redan.