Back to the gym

Gymmet. Mitt smultronstället. Ähh, skämt och sido. Men är så otroligt glad att vara tillbaka i gymmet. Idag fick det bli lite squats och marklyft. Mest för att få lite känning på var jag ligger efter den långa pausen. Marklyften kändes bättre än tidigare, vilket förvånade mig!

Nyårsafton imorgon. Glitter , glamour, förväntningar på det nya året. Känns som om det alltid är väldigt hypat med Nyår, men visst, kan inte sticka under stolen med att det är skönt med ett nytt år, lite spännande och samtidigt chansen att börja på något nytt. Förstår dock dem som säger att man kan göra ändringar i sitt liv när som helst, och det kan man. Men om man har svårt att hitta en gyllene medelväg känns det alltid skönt med vissa startpunkter för nya utmanande saker.

Tänkte imorgon göra en lista på saker jag önskar mig under 2016!

Rastlös

​Jullov i all ära. Men börjar nog redan märka att jag sovit för mycket och inte riktigt haft något vettigt att göra. Visst gör det väldigt gott att ibland varva ner lite och ta det lugnt. Försöker faktiskt mitt bästa, men vet också att jag mår mycket bättre av lite rutiner och vardag. 

Idag blir det jobb trots att det inte var meningen, kollegan är sjuk och då måste man rycka in. Men det skall väl gå bra efter julledigheten. 

Tänkte inte skriva destu mer om julen, alla börjar väl redan vara ganska trötta på den. Istället blickar jag framåt mot nyåret och längtar lite till den 1.1.2016 då jag har lovat mig själv att återuppta träningen till vanlig nivå och börja äta vettigt igen. ( Nu tänker ni säkert ”haahaa” sådär säger alla alltid vid nyår). Men faktum är att jag varit flunssig och haft så stressigt hela december att träningen lidit. Jag är så taggad att komma tillbaka till gymmet och göra lite bänkpress, marklyft och squats. Kommer skriva lite mer om min träning och träningsupplägg i ett senare skede. Funderar även på att lägga upp lite recept på sådant jag brukar äta under veckorna.

Hej hopp till nästa gång! 

Förkyld

Måndag är här igen. Drog på mig en ordentligt förkylning igår. Typiskt såhär inför de två sista veckorna i skolan för denna höst. Har inte alls tränat på över en vecka, och inte lär denhär förkylningen gå om direkt heller…

Julförberedelserna börjar så småningom.bli aktuella. Då snön lyser mef sin frånvaro lyser också julfiilisen med sin frånvaro ännu. Nästa helg skall jag dock försöka få till det med lite glöggmys, lucia och pepparkaksbak.