23.1.2016 – En vinterdag på jobbet

​Jobbdag. ​Veckan har som vanligt gått fort. Tisdagen innebar graduskrivandet och onsdagen likaså. På torsdagen hade vi igen gradu-klubb med Anna. Det är verkligen en räddning i under denna process. 

​Januari​ månad blev kanske inte riktigt som jag tänkt mig, new year new me bullshitet blev inte av. Eftersom det blev en ganska snabb omvändning i vardagen med flytt till Karis och funderingar kring praktiska vardagliga grejer.

Därför ser jag mycket framemot februari då flytten är gjord och jag kan lite börja året pånytt! 

18.1. Måndag – gradudag

Måndag innebär gradudag. Dock tappar jag lätt motivationen efter lunch, vilket i och för sig är lite tråkigt. Just nu så har jag fastnat för serien Scandal. Vilket ju automatiskt lockar lite mer än att skriva på Gradu. 

Måndag innebär också ofta bendag på gymmet. Ikväll åker vi säkert iväg till Active Sport Club för att träna. Pratade ju tidigare om min sammanställning över träningsåret 2015. Måste försöka få det nerskrivet imorgon. 

13.1.2016 Trött tröttare tröttast

​Onsdag ​sista jobbdagen för veckan börjar vara avklarad vid det hör laget. Är faktiskt tröttare än jag varit på hela hösten/vintern hittills. Hoppas verkligen att det vänder så småningom.

​Bänkpress​ blev det huvudsakligen på gymmet idag. Märker att jag inte har samma styrka då jag tränar direkt på morgonen, speciellt intr i armarna. Synd. Vet inte hur ni andra kommer igång på morgonen?

Blev en serie på 45 kg 3×6

Längtar efter att kunna testa maxvikt igen, tänkte göra det efter julen, men var ju sjuk i december så blev ingen träning. Siktar på att köra maxvikt senast i slutet av februari igen.

Tänkte göra en sammanställning över mina träningsmässiga resultat från år 2015, främst för att ha något att jämföra med under året, och att ha allt nerskrivet på ett ställe.

Får återkomma till det…

12.1.2016 – Graduklubben träffas

​Graduklubben ​låter säkert i era öron väldigt nördigt. Jag och min kompis skriver samtidigt på våra gradun, dock inom olika ämnen, men vi har bestämt att vi skall träffas en gång i veckan för att skriva en hel dag tillsammans och att peppa varandra för att komma framåt. 

​Forskningsartiklar ​låter tråkigt. Det är tråkigt. Men jag kämpar på. 

​För övrigt ​så har det skett en hel del förändringar i vardagen och i livet. Samtidigt som allt känns kaotiskt känns det lite spännande. Igår var en rätt jobbig dag, men idag känns allt redan lite ljusare. Bara allt är över så blir det nog bra och bara vardagen börjar rulla på igen så skall nog allting lösa sig. 

​Back to business ​, dvs. gradun.